ГЕРБ няма да подкрепи коалиционното правителство около Продължаваме промяната. Това каза пред

...
ГЕРБ няма да подкрепи коалиционното правителство около Продължаваме промяната. Това каза пред
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ГЕРБ няма да подкрепи коалиционното правителство около ПП

ГЕРБ няма да поддържа съдружното държавно управление към " Продължаваме промяната ". Това каза пред БНР Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група ГЕРБ-СДС. 

" И към този миг не знаем нищо за неговия предстоящ състав. Това е коалиция на ляволиберални партии, ние сме дясна партия и съблюдаваме идеологията си години наред. Никога до момента ГЕРБ не е управлявала с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Заклинанията, някои желаеха даже да си татуират подобно заклинание, че в никакъв случай няма да ръководят нито с Българска социалистическа партия, нито с Движение за права и свободи, нито с ГЕРБ, се оказаха неистина ". 

ГЕРБ-СДС е втората поканена политическа мощ за съвещания при президента, които стартират от на следващия ден. Те са част от процедурата преди връчването на първия мандат за сформиране на държавно управление на най-голямата парламентарна група - тази на " Продължаваме промяната ".

Според Атанасова въпросът със стабилността на страната в никакъв случай не е отсъствал в ГЕРБ. 

" Кворумът е главен ангажимент на ръководещите. Не опозицията ще поддържа кворума в пленарната зала... Когато става дума за решения, свързани с българския народен интерес, ще ги поддържаме. Няма да има толеранс във връзка с грешките ". 

Атанасова акцентира, че ГЕРБ ще бъде " градивна, мощна и изискваща съпротива ", което е  " едно от първите условия за положително ръководство ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР